Pelataanko?

Joo!


Ei mitään pelejä nyt


Ei hätää! Peli onkin vielä vähän prototyyppi. Toivon saavani siitä joskus hienomman ja voivani esitellä sen kautta monipuolisemmin omia projektejani. Tässä olisi alle listattuna tärkeimmät meneillään olevat omat projektini.

Unottuvuus - nettisivut

Nettisivuistani lukee lisää sivustoinfon puolella. Näitä kotisivuja koodaan ihan vanhanaikaisesti ilman kotisivukoneita. Olen kuitenkin tottunut käyttämään esimerkiksi WordPressiä ja tehnyt sillä kotisivuja muutamalle organisaatiolle.

Yllämainitun pelillisemmän esityksen projekteistani olen tehnyt Twinen avulla.

Projektin myötä kartutettua osaamista: HTML, php, CSS, JavaScript, WordPress, graafinen suunnittelu, sisällöntuotanto, Twine, pelillistäminen

Ketunlieko - romaanikäsikirjoitus

Mulla on tällä hetkellä työn alla romaanikäsikirjoitus, jonka työnimi on Ketunlieko.

Tarina sijoittuu fantasiamaailmaan, joka on inspiroitunut muinaisesta Suomen ja Fennoskandian alueesta ja kulttuurista. Sen yksi päähenkilöistä on tietäjäoppilas Ketunlieko, joka on transmies.

Lisää tästä kirjoitusprosessista voit lukea Romaanipäiväkirjastani. (Valitettavasti suurin osa blogin materiaalista on tosin enemmän ja vähemmän inspiroivia metsäkuvia, jotka eivät ole edes minun ottamiani.)

Projektin myötä kartutettua osaamista: kirjoittaminen, tarinankerronta, hahmonluonti, juonenkuljetus, empatiataidot, suomalaisen mytologian tuntemus.

Tejan Teehetki - Yleistajuinen tiedepodcast

Ota kuppi kuumaa ja liity kuuntelemaan, kun kerron tieteestä ja vähän muustakin. Podcastin pilottijakso on julkaistu 26.2.2021.

Ensimmäisen kauden aihe on Tiedettä taviksille. Kauden aikana kerron kansantajuisesti siitä, miksi tieteestä pitää kaikelle kansalle ja miten tiedettä tehdään.

Projektin myötä hiottua osaamista: podcastin tekeminen, esiintyminen, mikinkäyttö, äänen editoiminen, julkaisutoiminta, tiedeviestintä, tiivistäminen, selkeyttäminen.

Puskaradio Z - postapokalyptinen roolipelipalvelin

Puskaradio Z on chattipohjainen roolipeli, jonka tarkoituksena on simuloida verkkoympäristössä zombi-outbreakin jälkeistä elämää ja eräänlaisen zombi-vapaapalokunnan toimintaa. Zombit eivät olleet mikään maailmanloppu ja enimmäkseen suomalaiset ovat tottuneet noihin astetta rujompiin kanssaeläjiinsä mainiosti.

Roolipelin ytimessä on musta huumori, tilannekomiikka ja sopeutuminen outouksiin. Roolipelin rakentaminen on tällä hetkellä kesken, mutta jos haluat mukaan rakentamaan puskaradio zetaa, pistä ihmeessä mailia: teja @ unottuvuus.arkku.net.

Muita projekteja:

Pientä listaa kaikenlaisista viimevuosina olleista projekteista, missä olen/olen ollut mukana:

Jos teitä kiinnostaa projektit, joita olen tehnyt työn puolesta, niin niistä enemmän CV:n puolella.


Random fakta:

" Ketunlieko on kasvi. "

Copyrights: Unottuvuus 2008-2021
Koodaus, sisältö & design: Teja Rönni
Taustakuva: Subtlepatterns